B-Bikes

Hos B-Bikes er vi et stort landsdækkende cykelværksted, der udfører cykelservice og reparationer af cykler, elcykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler, el-barnevogne, scootere, elscootere og mooncars. B-Bikes kunder er primært daginstitutioner, dagplejere, plejecentre, hjælpemiddelscentre, kommuner og private.


B-Bikes har gode erfaringer med at hjælpe dagplejere og daginstitutioner med at reparere institutionens køretøjer - og det gør B-Bikes på stedet i en servicevogn, der fungerer som et veludstyret cykelværksted.


Cykelservice og reparationer bliver udført af uddannet cykelmekanikere og scootermekanikere. B-Bikes går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde.


B-Bikes har derfor tilpasset deres cykelværksted med blandt andet hydrauliske lifte, og deres kørende servicevogn (ONSITE Service) er et fuldt udstyret cykelværksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos kunden.

Gå til B-Bikes

Se også

Cyklen til opgaveløsning

Læs om virksomheder, der med succes har lagt hele eller en del af deres forretning om til ladcyklen eller andre cykeltyper.

Gå til oversigten

Incitamenter til medarbejdercykling

Læs om virksomheder, der har lavet mærkbare tiltag for at gøre det attraktivt for medarbejderne at vælge cyklen til og fra arbejde.

Gå til oversigten