Landsmøde

Det årlige landsmøde er Cyklistforbundets øverste myndighed. Her mødes medlemmer fra hele landet for at debattere, udstikke retningen for det kommende års arbejde og vælge hovedbestyrelsen.

Alle medlemmer af Cyklistforbundet kan deltage i landsmødet. Som medlem kan du på landsmødet sætte dit fingeraftryk på Cyklistforbundets arbejde på flere måder:

  • Du kan som almindeligt medlem tage ordet i debatterne, og du kan stille op til Cyklistforbundets hovedbestyrelse.

  • Alle lokalafdelinger i Cyklistforbundet vælger og sender 2-7 særligt delegerede medlemmer til landsmødet. Som delegeret kan du også stemme til valg af hovedbestyrelse, arbejdsprogram og øvrige afstemninger.

Landsmøde 2020

Vi holder landsmøde lørdag den 31. oktober på Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C. Invitation og mere info følger.

Landsmøde 2019

Cyklistforbundets landsmøde fandt sted 26. - 27. oktober. På landsmødet blev der valgt hovedbestyrelse, vedtaget budget og vedtaget arbejdsprogram for det kommende år. Læs mere

Kun i fællesskab kan vi gøre cyklen til det trygge og oplagte valg i hverdagen. Kun sammen kan vi skabe en sundere og mere bæredygtig verden.

Det arbejder Cyklistforbundet for

Danmark har brug for flere cyklister, og danske cyklister har brug for bedre forhold.

  • Vi arbejder for, at alle kan opleve friheden ved at cykle

  • Vi arbejder for, at alle kan cykle sikkert og trygt

  • Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sundere og mere bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Læs mere om vores arbejde her

Læs også

Vedtægter

Retningslinjerne for vores virke finder du i vores vedtægter og forretningsordenen.

Læs vedtægter og forretningsorden

Det laver vi

Vi står bag indsatser, som får flere til at cykle, som gør det mere sikkert at cykle, og som bidrager til at bruge cyklen som løftestang til en sundere, grønnere og mere bæredygtig verden

Det laver vi

Det mener og vil vi

Se vores arbejdsprogram, høringssvar, indsatsområder og formandens ledere

Se, hvad vi mener og vil