Partnere og sponsorer

At cykle giver den enkelte oplevelser, frihed og motion. Når mange cykler, bliver vores verden sundere, grønnere og mere bæredygtig. Vi takker vores samarbejdspartnere og firmamedlemmer for at bakke op om arbejdet for cykelsagen.

• Gubra støtter den årlige kampagne Vi Cykler Til Arbejde, der kører på arbejdspladser over hele landet i maj.

• Foreningen Østifterne støtter den årlige cykellegskampagne Vi Kan Cykle!, der kører i daginstitutioner over hele landet i maj.

• Novo Nordisk støtter den årlige børnemotionskampagne Alle Børn Cykler, der kører på skoler over hele landet i september.

• Jyske Bank støtter den årlige børnemotionskampagne Alle Børn Cykler, der kører på skoler over hele landet i september.

• Dansk Metal støtter JERNHESTEN - Cyklistforbundets podcastserie i fem afsnit om at cykle sig til en sundere og grønnere verden.

• Vejdirektoratet støtter gennem den statslige cykelpulje projektet 'Udvikling af model for kommunal cykelregnskab'

• Vejdirektoratet støtter via en fireårig statslig bevilling Cykelvæksthuset - Cyklistforbundets rådgivningscenter for virksomheder

• Friluftsrådet støtter med udlodningsmidler til driftstilskud af Cyklistforbundets generelle arbejde.

• Nordea-fonden støtter projektet 'Cykellegebaner i 10 byer'.

• Trygfonden støtter bogen '20 Cykellege - sjov cykeltræning for alle børn'.

Firmamedlemmer

Danmark har brug for flere cyklister, og danske cyklister har brug for bedre forhold. Cyklistforbundets firmamedlemmer har valgt at sige ja til mere cykling og ad den vej styrke medarbejderes sundhed og bakke op om grøn omstilling i Danmark.

• Friluftsland - udstyr og tøj til friluftsliv og rejser

• Dupont - using science and innovation to make the world a safer, healthier, and better place to live

• Gubra - forskningsbaseret biotekvirksomhed med fokus på fedmerelaterede sygdomme

• Two Wheel Company - elcykelkoncept til danske virksomheder

• Ladcyklen.dk - Europas største forhandler af ladcykler

Bliv firmamedlem

Bliv en del af cykelsagen - hverdagens cykelture giver færre sygedage hos medarbejderne, færre biler på vejene og en mere klimavenlig verden.

Mere om firmamedlemskab

Bliv samarbejdspartner

Som privat eller kommunal samarbejdspartner bliver I en del af den sunde og klimavenlige cykelsag.

Det vil jeg vide mere om

Bliv samarbejdskommune

Som samarbejdskommune får I nye muligheder for at fremme cykling og styrke børn og voksnes sundhed blandt borgere i egen kommune.

Læs om samarbejdskommuner