Podcast: JERNHESTEN med KLAUS BONDAM

Klimaet er under pres, trængslen på vejene bare stiger og stiger, og vi kæmper med overvægt, sukkersyge og dårlige hjerter. Hvad kan vi gøre? Cyklistforbundet undersøger over fem afsnit, om vi kan cykle os til mere grøn omstilling, mere bæredygtighed, sundere liv og bedre byer.

Serien er produceret af Cyklistforbundet i samarbejde med Dansk Metal. Du vil kunne finde serien der, hvor du plejer at lytte til podcast - og her på siden.

Afsnit 1: Hvor sundt er det at cykle – og hvor meget skal der til, før det gør en forskel?

• I ’JERNHESTEN med KLAUS BONDAM’ spørger Cyklistforbundets Klaus Bondam og Jane Kofod: Kan vi cykle til mere grøn omstilling, mere bæredygtighed, sundere liv og bedre byer? Denne gang om cykling og sundhed.
    Gæster: Professor på SDU, Jens Troelsen, om cykling og sundhed og tidligere vejrvært på DR, Anja Fonseca, om at cykle sig til ro, overskud og glæde i hverdagen.
    Produceret i samarbejde med Dansk Metal. Udkommer april 2021.

Se også

Støt cykelsagen

Vil du støtte cykelsagen?

Støt med valgfrit enkeltbeløb. Bliv medlem. Bliv firmamedlem. Testamentér. Du kan støtte Cyklistforbundets arbejde og blive en del af cykelsagen på mange måder.

Se hvordan du kan støtte

Alt om cykling

Gode cyklistguides

Gør din cykel forårs- og vinterklar. Tjekliste til køb af elcykel. Lær dit barn at cykle. Sæt hjelmen rigtigt. Og meget mere. Vi har guiden.

Se alle vores guides