Jens Peter Hansen

Afdeling: Randers
Mail: landsformand@jenspeterhansen.dk

Afdelingskontakt
Jens Peter Hansen er sammen med Mike Hedlund-White kontaktperson for:
Hjørring, Jammerbugt, Thisted, Aalborg, Lemvig, Skive og Randers

Henrik Lundorff Kristensen

Orlov

Janus Boye

Afdeling: Aarhus
Mail: jb@janusboye.dk

Afdelingskontakt
Janus Boye er sammen med Pablo Celis kontaktperson for: Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Viborg, Favrskov, Herning, Holstebro og Horsens

Julie Schack

Afdeling: København
Mail: julieschack@hotmail.com

Afdelingskontakt
Julie Schack er sammen med Søren Pedersen kontaktperson for:
Kalundborg, Holbæk, Lejre, Roskilde, Faxe, Greve, Guldborgsund, Køge, Næstved, Ringsted, Slagelse og Sorø

Line Ringsholt Jensen

Afdeling: København
Mail: post@cyklistforbundet.dk

Afdelingskontakt
Line Ringsholt Jensen er sammen med Fatima Hachem Ladefoged kontaktperson for: Gribskov, Hillerød, Frederikssund, Hørsholm-Fredensborg, Furesø, Dragør, Sygklister, Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk & Rudersdal, Tårnby, Bornholm, København, Frederiksberg, Ballerup-Måløv-Skovlunde, Brøndby-Hvidovre og Vesteregnen

Mike Hedlund-White

Afdeling: Aalborg
Mail: mhwden444@hotmail.com

Afdelingskontakt
Mike Hedlund-White er sammen med Jens Peter Hansen kontaktperson for:
Hjørring, Jammerbugt, Thisted, Aalborg, Lemvig, Skive og Randers

Søren Pedersen

Afdeling: Næstved
Mail: sp@passivhus.dk

Afdelingskontakt
Søren Pedersen er sammen med Julie Schack kontaktperson for:

Troels Andersen

Afdeling: Odense
Mail: mail@troels-andersen.dk

Afdelingskontakt
Troels Andersen er kontaktperson for: Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Vejle, Fredericia, Kolding, Assens, Faaborg-Midtfyn, Nordfyn, Nyborg, Odense og Svendborg

Ændringer i hovedbestyrelsens sammensætning

De to suppleanter Janus Boye og Line Ringsholt Jensen er trådt ind i bestyrelsen i stedet for henholdsvis Henrik Lundorff Kristensen, der er på orlov resten af sin valgperiode, og Pablo Celis, der er trådt ud. Pladsen efter Fatima Hachem Ladefoged er ubesat.

Landsmødet

Det årlige landsmøde er Cyklistforbundets øverste myndighed.

De lokale afdelinger

Vi er repræsenteret over det meste af Danmark med afdelinger og lokale repræsentanter.

Vedtægter

Retningslinjerne for vores virke, for landsmødet og hovedbestyrelsens arbejde finder du i vedtægter og forretningsordenen.

Cykellygter til alle

24. august 2019

Blev træt af at se børn cykle uden lys

Lasse Kjeldsen fra Hundested skaffede via sponsorater lygtesæt til 170 lokale børn. Det udløste et års gratis medlemskab af Cyklistforbundet.

Læs historien

Lov og regler

Kender du færdselsloven for cyklister? Kender du lovkravene for din cykel? Ved du, hvad du må og skal?

Se lov og regler her

Hold cyklen i topform

Den velholdte cykel kører bare bedre. Brug Cyklistforbundets gør det selv-guide og gør din cykel forårsklar.

Gå til guiden